Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

De beste wensen voor een inspirerend 2009!!!

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2009! Dat 2009 maar een inspirerend jaar mag worden. En laat dat – zonder al te ver vooruit te blikken – beginnen met het Grassroots Seminar 2008, dat plaats vindt op donderdga 29 januari 2009! 

Wacht niet langer! Schrijf u nu hier in op  en laat u verrassen door de verschillende keynotes en enthousiaste docenten!

Uitnodiging Grassroots Seminar 2008

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft