Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

3FM Serious Request

Ik was al een tijdje van 3FM afgestapt. Sinds de huidige netcoordinator kan ik me niet meer zo vinden in de koers van 3FM (niet langer ‘altijd vooraan bij de beste concerten‘, steeds meer muziek waar ik niet op zit te wachten enz).

Maar de Serious Request actie is natuurlijk altijd het promoten waard! Serious request is vandaag weer van start gegaan. Dit keer komt het opgehaalde geld Vluchtelingen ten goede, via het Rode Kruis. Het Glazen huis staat in Breda, maar online bijdragen kan natuurlijk via http://seriousrequest.3fm.nl/

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft