Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Jong Delft!

Vorige week geboald met Jong Delft. Was erg gezellig! Check de actiefoto!

Volgens de laatste Jong Delft mail staan er een aantal leuke Jong Delft evenementen in het vooruitzicht. 5 November een lezing over het Delft Research Initiative Health. En 26 november een tour door Bouwkunde. Lijkt me wel interessant! 

 Check deze actiefoto!  Opperhoofden met gepeupel (mij dus) op de foto…
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft