Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

E-Reader dus toch nog te weinig functionaliteit

Ik was al van mening dat je met een E-Reader meer moet kunnen dan alleen lezen en dat E-Readers dus ook meer op boeken/I-phones/PDA’s moeten gaan lijken.Princeton studenten zijn het blijkbaar met me eens, lees maar.

Mij lijkt de E-Reader scherm techniek erg mooi, maar dan wel in combinatie met rekenkracht en (multi)touchscreen.

De Microsoft Courier Tablet of de geruchten over deze Apple Tablet bijvoorbeeld… Dit soort ontwikkelingen lijken me veel meer mogelijkheden te bieden – en dan met name in het onderwijs! Met name het filmpje van de Microsoft Courier Tablet heeft indruk op me gemaakt. Lijkt wel wat voor IO studenten te zijn…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft