Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Back to work…

Tja, op vakantie geweest en daarvoor te druk met andere zaken om aan bloggen toe te komen. Intussenhebben er echter voldoende nieuwe ontwikkelingen plaatsgevondendie het vermelden waard zijn. Er zullen dan ook een aantal berichten gaan volgen…

De ICTO Nieuwsbrief van mei/juni is in elk geval weer verzonden (met dank aan Gerwin!) en de tweede SSC – ICT publicatie is beschikbaar…

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft