Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nieuwe editie ICTO Nieuwsbrief beschikbaar

Vorige week is de nieuwe editie van de ICTO Nieuwsbrief, de eerste in 2009, verschenen. We hebben hiervoor onderwater wat aanpassingen gedaan, om het automatisch versturen naar abonnees te vergemakkelijken. De e-mail die abonnees ontvangen, zien er mooier uit, maar vooral de nieuwe aan-/afmeld procedure en het automatische versturen zijn grote verbeteringen. Ik ben benieuwd wat de reacties zijn – en of er nog dingen niet helemaal kloppen of fout zijn gegaan natuurlijk.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft