Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

E-portfolio publicatie

Tja, zit je in de redactie van de SSC – ICT publicatiereeks, dan kom je er natuurlijk niet onderuit ook een publicatie voor je rekening te  nemen. De tweede publicatie zal van mijn hand zijn en zal gaan over de meerwaarde van E-portfolio voor studenten, docenten en medewerkers. Een eerste versie is al achter de rug, maar we zijn er nog niet.

Blijkt maar weer eens dat schrijven niet zo makkelijk is als het lijkt…

Met deze eerste twee SSC – ICT publicaties richten we ons vooral op de cluster Onderwijs. Na de tweede publicatie over E-portfolio is het de beurt aan de cluster Onderzoek, om te laten zien op welke manieren het SSC – iCT onderzoekers kan ondersteunen!

Spannend allemaal…

Be Sociable, Share!

2 comments

Op dit moment zijn 4 van de 8 faculteiten betrokken in SOM Portfolio projecten, namelijk IO, BK, LR en TNW. Dat houdt in dat ze, begeleid en ondersteund door O&S en het SSC – ICT, E-protfolio zullen implementeren.

Zijn er eigenlijk voorbeelden bekend van het succesvol toepassen van het e-portfolio bij het onderwijs aan de TU Delft? Het enige voorbeeld is het BKO-traject.

Leave a Reply

© 2011 TU Delft