Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Open CourseWare Seminar TU Delft

Afgelopen vrijdag was het zover: het OCW Seminar! Het was goed te zien dat er ook vanuit andere instellingen (zoals de HvA, Universiteit Leiden, SURF) aandacht was voor zowel de start-up van het OCW initiatief als voor verdere ontwikkelingen van het OCW initiatief in het Nederlands Hoger Onderwijs. 

De inbreng van de Mastertrack Watermanagement bleek erg doeltreffend, doordat zij juist de voordelen voor de opleiding zelf concreet en uit eigen ervaring konden toelichten. Ben erg blij dat alles goed is afgelopen (niet alleen inhoudelijk, ook organisatorisch) – en dat we zelfs een aantal internationale meekijkers hadden op de Collegerama Livestream. Helaas zijn de opnamen nog niet beschikbaar, maar die zouden toch binnenkort wel geupload moeten kunnen worden.

Tussendoor bleek de Twitterfeedback Powerpoint slide trouwens aardig. Alleen jammer dat die nog niet automatisch refreshte. schijnt nu wel te lukken trouwens… 

Check de OCW pagina voor de presentaties, tweets van de dag en blogposts na afloop!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft